100% sok od jabuke 1L (6 komada)

114.00 kn

19,00 kn/1L. PDV uključen u cijenu.
Povratna naknada 0,50 kn uključena u cijenu.

Nema na zalihi

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 299 kn!

Rok dostave unutar 5 radnih dana.

Naruči telefonski!

095 / 5844 – 981

Prirodni, matični sok od jabuke sastoji se od 100%-tnog udjela voća; jabuke sorta Granny Smith, Idared i Golden Delicious, porijeklom iz Ravnih Kotara u Zadarskoj županiji. Karakterističan je po svom slatkastom okusu i jedan je od najzdravijih domaćih napitaka.

Sok od jabuke sadrži ugljikohidrate, vitamin C, A, E, B1, B2 B6 i beta-keroten. U svom sastavu ima  mnogo kalija, kalcija, fosfora, magnezija i željeza. Istraživanja pokazuju da sok od jabuke, zahvaljujući bogatstvu antioksidativnih sastojaka može zaštititi organizam od propadanja stanica u mozgu, odnosno smanjiti gubitak pamćenja koji se veže uz starenje.

Mesnati dio voća se preša i sokovi koji nastaju filtriraju se i spremaju. U tom soku nalaze se dijelovi pulpe ploda i šećer iz voća. Odmah nakon prešanja, pasteriziran je na prilagođenoj, optimalnoj temperaturi na 20-30 sekundi da bi se sačuvali svi zdravi nutrijenti voća. Pri procesu proizvodnje nije dodavan konzervans, aditivi, bojila, voda ni šećer.

Sastojci: jabuka 99%, askorbinska kiselina <0.1%. Sadrži samo prirodno prisutne šećere. Pasterizirano.

Uvjeti čuvanja: čuvati na hladnom i tamnom mjestu. Prije upotrebe protresti. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i konzumirati u roku 4-5 dana.

Rok upotrebe: istaknut na pakiranju

Proizvodi i stavlja na tržište: PLANTAGANA j.d.o.o., Bukovačka ulica 23, 23210 Biograd na Moru, Hrvatska

SOK OD JABUKE POMAŽE KOD ASTME

Flavonoidi su antioksidanti koji pomažu u prevenciji i smanjenju astmatskog napada, koji se naziva i akutna teška astma. Postoje mnoga istraživanja koja pokazuju da flavonoidi imaju vodeću ulogu u jačanju pluća i  smanjenju upalnih procesa u dišnim putevima.

Svakodnevnom konzumacijom soka od jabuke, može se pospješiti funkcija pluća kod odraslih i smanjiti pojavu ranih simptoma kod djece.

Jabuka
Sok od jabuke Plantagana

KRV I KRVNI UGRUŠCI

Vitamin K koji se nalazi u soku od jabuke, neophodan je za stvaranje krvnih ugrušaka. Vitamin K pomaže koagulaciji krvi.

Kako bi rane, posjekotina i modrice pravilno zacijele, potreban je vitamin K, a nedovoljne količine ovog vitamina dovest će do abnormalnog krvarenja.

Osim krvnih ugrušaka, on je potreban kako bi tijelo moglo obraditi kalcij zuba i kosti.

SOK OD JABUKE I VITAMIN C

Vitamin C pomaže u stvaranju kolagena  i zato je potreban je  za održavanje zdravlja krvnih žila, ligamenata, tetiva i kože.

Prisutnost ovog vitamina pomaže u saniranju rana i pruža potreban poticaj imunološkom sustavu. Kao prirodni antioksidans, vitamin C usporava proces starenja i štiti stanice tijela od raznih vanjskih utjecaja.

Sok od jabuke Plantagana

Možda će te zanimati...